Yeşildaş Özel ve Beşikçioğlu'nu ziyaret etti

TAKİP ET

Karaman merkeze bağlı Akçaşehir Belediye Başkanı Soner Yeşildaş, kasabanın sorunları ve ihtiyaçlarıyla ilgili olarak temaslarda bulunmak üzere gittiği Ankara'da CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Etimesgut Belediye Başkanı sanatçı Erdal Beşikçioğlu'nu da ziyaret etti.

Belediye Başkanı Soner Yeşildaş beraberinde CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver ile birlikte Genel Başkan Özgür Özel’i TBMM’deki makamında ziyaret ederek Akçaşehir kasabası için hazırladıkları projeleri ve ihtiyaçlarını içeren brifing dosyası sundu.

Yeşildaş ziyaretle ilgili olarak, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel Beyefendiyi Milletvekilimiz İsmail Atakan Ünver Bey ile birlikte T.B.M.M'deki makamında ziyaret ederek kasabamız için hazırladığımız projeleri ve ihtiyaçlarımızı içeren brifing dosyamızı sunduk. Sevginin, hoşgörünün, tevazuunun sembolü Karamanlı Yunus Emre'nin anıtını kendilerine takdim ettik. Akçaşehirli hemşerilerimize sevgi ve selamlarını gönderen Sayın Genel Başkanımıza ilgi ve desteklerinden dolayı müteşekkiriz. Hatırları var olsun” dedi.

Yeşildaş, 31 Mart yerel seçimlerinde Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığına seçilen Vali Recep Yazıcıoğlu’nun hayatının anlatıldığı Köprü dizisi ve Bir Ankara Polisiyesi Behzat Ç. dizilerinde canlandırdığı karakterlerle hafızalarda yer edinen sanatçı Erdal Beşikçioğlu’nu da makamında ziyaret ederek Etimesgut ve Akçaşehir’in birlikte yapabileceği çalışmalar üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdiklerini ifade ederek kendisine Türkçemizi devlet dili olarak ilan eden Karamanoğlu Mehmetbey’in heykelini takdim etti.