Reway Club- Şehrin Gürültüsünden Kaçış

TAKİP ET

Modern şehrin yaşamının yoğun temposu ve sürekli artan stresi arasında, zaman zaman kendimizi dinlendirecek ve yenileyecek bir yer ararız. İşte bu noktada Reway Club devreye giriyor. Ankara’nın kalbinde yepyeni bu huzur dolu yaşam merkezinde hem bedeninizi hem de ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.

Kulağa hoş geliyor değil mi? Gelin Reway Club’a yakından bir göz atalım.

Reway Club’ı Tanıyalım

Reway Club, spor, SPA ve restoran hizmetlerini bir araya getiren çok yönlü bir yaşam merkezidir. Modern ve şık tasarımı, profesyonel kadrosu ve sunduğu geniş hizmet yelpazesi ile kulüp, üyelerine sağlıklı ve dengeli bir yaşam sürdürmeleri için ideal bir ortam sunar.

Reway Club’a girdiğinizde ferah ve geniş bir alan sizi karşılar. Girişte restoran, danışma ve tuvalet gibi alanlar var. Bir kat aşağıda SPA merkezi bulunuyor. Burada masaj odaları, sauna, buhar odası, dinlenme yerleri ve hamam yer alıyor. Girişin üstünde yer alan iki kat spora ayrılmış. Birinci katta kocaman bir spor salonu var. Burada kardiyo yapıp ağırlık çalışabilirsiniz. İkinci katta da reformer pilates alanı. Vücudunuzu esnetip yaza hazırlanmak için birebir!

Bu yaşam merkezinde geçirdiğiniz her anda, kendinizi daha özel ve değerli hissedeceksiniz. Hadi hep birlikte her katı ayrı ayrı inceleyelim.

Kişisel Antrenman ve Reformer Pilates Seçenekleri

Reway Club’da spor yapmak sadece fiziksel sağlığınızı iyileştirmekle kalmaz aynı zamanda ruhunuzu da canlandırır. PT programları, sizin özel ihtiyaçlarınıza ve hedeflerinize göre uzman antrenörler tarafından hazırlanır. Mesela, belinizde fıtığınız var diyelim. Oraya yük binmemesi için size daha kolay hareketler verebilirler. Ya da bazı cihazları kullanmamanızı söyleyebilirler.

Cihazlardan bahsetmeden geçemeyeceğim. Spor salonuna çıktığınızda pek çok farklı alet görebilirsiniz. Hepsi son model, gelişmiş teknolojiye sahip ve yepyeni! Uzmanlar tüm aletler hakkında bilgi verdi. Ancak ben sizi bu teknik bilgilerle sıkmayacağım ama bir cihaz var, tam da ihtiyacım olan şey dedirtti bana. Glute Drive adındaki bu alet sayesinde yalnızca kalça kaslarınızı çalıştırabiliyorsunuz. İnanılmaz bir şey, kesinlikle denemelisiniz.

Spor salonunda bulunan başka bir teknolojiden daha bahsetmem gerekiyor: MyZone Sistemi. PT antrenörler, üyelere nabız atışını, anlık kaloriyi ve kalpteki anlık yükü gösteren bir bileklik takıyor. Bu sayede hem sporcu hem de eğitmen rahatlıkla kişinin performansını büyük ekrandan takip edebiliyor.

Merdivenlerden bir kat yukarı çıktığınızda karşınıza reformer pilates alanı çıkıyor. Cadillac, reformer, chair gibi bir sürü farklı cihaz var. Alan muntazam bir şekilde yerleştirilmiş, dağınık bir görüntü söz konusu değil. Dizaynı o kadar çok hoşuma gitti ki dakikalarca salonu inceledim. Uzun zamandır reformer pilates yapıyordum, buradaki aletleri de uzman eğitmenler eşliğinde deneme fırsatım oldu.

İki katı da çok beğendim. Çoğu spor salonunda göremeyeceğiniz aletler burada mevcut. Esneklik kazanmak, kaslarınızı güçlendirmek ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek Reway ile mümkün.

Masaj, Hamam ve Sauna Keyfi

Hem fiziksel rahatlama hem de zihinsel bir huzur arayanların popüler adresi Reway Club diyebilirim. SPA katına indiğimde loş ışıklar ve buram buram yayılan L’Occitane esansları başımı döndürmeye yetti. Randevuma hazırlanırken bir yandan katı gezmeye başladım. Tek ve çift kişilik masaj odaları, sauna, buhar odası, hamam, soyunma ve dinlenme alanları gibi kısımlar var.

Ben Thai masajını tercih ettim ama siz Bali, Medikal ve Refleksoloji masajlarını da deneyebilirsiniz. Hangisini seçerseniz seçin her masajdan sonra kesinlikle rahatlıyorsunuz. Hamama girmeden SPA merkezini terk etmeyin derim. Masaj sonrası ölü derilerden arınıp toksinleri vücudunuzdan atabilirsiniz. Saç ve cilt maskesi olan Hünkar paketini tercih edin böylelikle tam bir bakım yaptırmış olursunuz.

Reway’in SPA merkezinde daha uzun vakit geçirmek isteyenler, buhar odasına ve saunaya da girebilir. Ya da dinlenme odasında bitki çayı içip güzelce rahatlamaya devam edebilirsiniz. Yaşam merkezinin bu alanında geçirdiğiniz her dakika hem bedeninizi hem de zihninizi tazelemenizi sağlar.

Kişiye Özel Beslenme Programları

Reway diyet desteği de sağlıyor. Alanında uzman diyetisyenlerle size özel beslenme programı oluşturulabilir. Diyetisyenler sizin ihtiyaçlarınızı ve hedeflerinizi göz önünde bulundurarak size özel listeler yazıyor. Basmakalıp listeler ya da sözler kesinlikle yok. Mesela, bir kibrit kutusu büyüklüğünde peynir gibi bir söylem duymanız mümkün değil.

Uzmanlarla iş birliği yaparak kilo verebilir, kas yapabilir ya da metabolizmanızı hızlandırabilirsiniz. Yoğun spor antrenmanları sonrasında gerçekleşen eklem ve kemik ağrılarını gidermeye yönelik farklı bir beslenme programı oluşturulabilir. Vejeterjan ve vegan üyeler için bambaşka listeler yazılabilir. Kronik hastalığınız varsa bu kesinlikle göz önünde bulundurulur ve ona göre program hazırlanır. Diyetisyenlerin bir diğer uzmanlık alanı kadın sağlığı ve hormonal denge, yani sevgili kadınlar gönül rahatlığıyla Reway’in diyetisyenlerini tercih edebilir.

Organik ve Leziz Menüler

Sağlıklı ve leziz mi leziz yemeklerle beslenmek isteyen üyeler, hiçbir arayışa girmeden direkt Reway’in restoranını tercih edebilir. Yaşam merkezinde en taze ve organik malzemeler kullanılarak hazırlanan yemekler sizi bekliyor. Menüdeki her yemekte Hazer Amani’nin imzası var. Şefler sizin için bu tabakları özene bezene hazırlıyor.

Sabah, öğlen ve akşam dilediğiniz bir zaman diliminde restorana gidip yemek yiyebilirsiniz. Estetik sunumlarıyla ve enfes lezzetleriyle yemekler sizi bambaşka bir dünyaya götürecek. Bu anı sevdiklerinizle paylaşıp keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Yemek organizasyonları, kutlamalar ve iş toplantıları gibi etkinlikler burada düzenlenebilir. İş ve sosyal ağınızı genişletmek için diğer üyelerle burada bir araya gelebilirsiniz.

Yemek yiyip, çay kahve içip bir yandan sevdiğiniz insanlarla kaliteli vakit geçirmek için Reway’in restoranını tercih edebilirsiniz.

Reway Club’ın Her Detayında Konfor

Reway Club’da, her detay sizin rahatınız ve memnuniyetiniz düşünülerek tasarlanmış, bundan kesinlikle eminim. Modern ve konforlu tesisteki personeller profesyonel ve güler yüzlü. L’Occitane ve Vakko gibi kaliteli ve lüks markalar tercih edilmiş. Bunun yanı sıra alanlarında ünlü isimlerle çalışılmış. Mesela, Doğuş Çabakçor sizin için özel müzik listeleri hazırlamış. Kısacası üyeleri mutlu etmek ve özel hissettirmek için her detay düşünülmüş!

Şehrin gürültüsünden kaçıp huzur bulabileceğiniz bu yaşam merkezine üye olmak için hemen Reway Club’la görüşmenizi tavsiye ederim. Referans sistemi ile yönetilen bu kulübe girmek hiç de kolay değil ancak şansınızı deneyebilirsiniz.