Recep Konuk Yeniden Kolları Sıvadı!

TAKİP ET

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi erken genel kurula gitme kararı aldı. 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimde Recep Konuk da aday olacak. Konuk'un adaylığını açıklaması bekleniyor.

25. ve 26 Dönem AK Parti Karaman Milletvekili olan Recep Konuk'un gece yarısı yaptığı paylaşım kısa sürede binlerce beğeni yüzlerce yorum aldı.
25. ve 26. Dönem Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk'un kollarını sıvarken çekilmiş fotoğrafını paylaşarak "Selamünaleyküm" metniyle yaptığı paylaşım merak uyandırdı. Konuk'un bu paylaşımı yeni bir başlangıcı ifade ettiği yönündeki yorumlandı. Recep Konuk'un Selamünaleyküm paylamışına 1 saat içinde 700 kişi Aleykümselam diyerek cevap verirken 2000 kişi beğendi yüzden fazla kişi de paylaştı.
Adaylar Çekilecek İddiaları Gündemde!
27 Temmuz'da yapılacak seçim öncesi adaylığını açıklayan, niyetini beyan eden birçok isim oldu. Bu isimlerin genelde Çumra bölgesinden olması ise “Çumra'da oylar bölünecek” söylentilerini ortaya çıkardı. İddialara göre bu isimlerin büyük kısmı, Recep Konuk lehine adaylıktan çekilecek.
Mevcut Başkan Erkoyuncu Yine Aday
Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ramazan Erkoyuncu seçimde yine aday olacak. 50 binden fazla delege sayısıyla Türkiye’nin en büyük kooperatifleri arasında olan Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimlerini 2021 yılında bugünkü mevcut başkan Ramazan Erkoyuncu kazanmıştı. O dönem Recep Konuk aday olmayacağını duyurmuştu.


Karaman Recep Konuk