Mut'ta MR Cihazı Nihayet Hizmete Giriyor

TAKİP ET

Sosyal Medya hesabından bir açıklama yapan Mut Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Hüseyin Özer, MR cihazın Haziran ayı sonuna kadar hizmete alınacağının müjdesini verdi. 
Başhekim Uzman Dr. Hüseyin Özer'in açıklaması şöyle:
“Mut'a Çifte Bayram
Değerli Mut Halkımız,
Nitelikli sağlık hizmeti sunabilmek amacıyla her geçen gün gelişen ve büyüyen hastanemizde, yıllardır gösterilen gayretlerin sonucu olarak bugün büyük bir müjdeyi sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sağlık Bakanlığımızın ve İl Sağlık Müdürlüğümüzün destekleriyle, MR (manyetik rezonans) cihazı hizmet alım ihalesi sonuçlanmış ve bugün itibarıyla imzalanmıştır.
Bayram tatili sürecinde cihaz kurulumunun tamamlanması ve Haziran ayının sonundan itibaren hizmet vermeye başlaması planlanmaktadır.
Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu önemli gelişmenin Mut'umuza ve çevre ilçelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
Bunun yanısıra; temel hedeflerimizden olan, projesini tamamladığımız ek hizmet binası sürecimizin hızlandırılması ve eksik olan branşlarımızın tamamlanması için çalışmalarımız devam etmektedir. Saygılarımla,”
 


Karaman Mut