Minik: O Kupa Karaman'a Gelecek

TAKİP ET

Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Ligi A grubunda Karaman'ı temsil eden ve hafta sonu Polatlı Belediyespor'la sahasında karşılaştığı maçtan 33-39'luk skorla mağlubiyetle ayrılan Karaman Minik Atılım Spor Kulübü aldığı bu mağlubiyetle liderliği rakibine kaptırmıştı.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü Başkanı Ayşe Minik, bu önemli maç sonrasında bir açıklama yaparak takım olarak rakipleri karşısında kötü bir oyun oynadıklarını ve çok hata yaptıklarını bu nedenle üzgün olduklarını ama şampiyonluk şanslarını henüz kaybetmediklerini ilk yarının son maçında yeniden yükselişe geçeceklerini ve şartlar ne olursa olsun Süper Lig’e Karaman’ın ismini yazdıracaklarını söyledi.

Minik açıklamasında, “Pazar günü oynadığımız Polatlı maçından mağlubiyetle ayrıldık. Maç sonrası çok fazla telefon ve mesajlar aldık. Bizim için üzücü bir mağlubiyet oldu. Kötü bir oyun sergiledik, çok hata yaptık. Maçın kırılma anlarını değerlendiremedik. Bizde sporcularımızda oyundan memnun değiliz. Bu işte yenmekte var yenilmekte biliyoruz ki taraftarlarımızı, bizi destekleyenleri hayal kırıklığına uğrattık ama her zaman hatasız olacağız diye bir şey yok yönetim, teknik ekip ve sporcularımız olarak hepimiz üzgünüz fakat hedefimiz olan şampiyonluğu kaybetmiş değiliz. Devre arasına girmeden son bir maçımız var. Polatlı maçını üstümüzden atıp İstanbul maçına konsantre olmaya başlayacağız. Benim sporcularıma güvenim tam. Sizlerin de bize olan güveniniz kırılmasın. Hedefimiz olan Süper Ligi şartlar ne olursa olsun Karaman’ımıza getireceğiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.