Liglerde transfer ve tescil dönemi 24 Haziran'da başlıyor. Karaman FK'daki belirsizlik ise hala sürüyor

TAKİP ET

2024-2025 Futbol sezonunda liglerde mücadele edecek olan takımların birinci transfer ve tescil dönemi 24 Haziran Pazartesi günü başlıyor. Ancak 2. ligdeki temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü'ndeki yönetim belirsizliği halen devam ediyor. Henüz bir yönetimi olmayan kulübün transfer çalışmalarına başlaması da zor gibi gözüküyor.

Pazartesi başlayacak olan transfer dönemi 13 Eylül’de sona erecek. Bu süre zarfında kulüpler takımlarında oynayacak olan futbolcularla anlaşarak sözleşme imzalayacak ve bu oyuncuları Türkiye Futbol Federasyonuna tescil ettirecek.

Karaman Futbol Kulübü’nde 30 Haziran tarihi itibariyle sözleşmeleri sona erecek birçok futbolcu bulunurken, kulübün henüz bir başkan ve yönetimi olmaması sebebiyle yeni transfer döneminde takıma yeni oyuncuların alınıp alınmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Bu sezon 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek temsilcimizdeki yönetim boşluğu transfer dönemini de sıkıntıya sokarken, takımdan giden oyuncuların yerine yenilerinin nasıl alınacağı, kulübün kadrosunun nasıl şekilleneceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

24 Haziran-13 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan birinci transfer ve tescil dönemi takımların iskelet kadrolarını oluşturmaları açısından büyük önem taşırken, ikinci transfer ve tescil dönemi ise 13 Ocak-11 Şubat 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Karaman Futbol Kulübü transfer dönemi futbolcu kulüpler Türkiye Futbol Federasyonu 2. lig tescil