Karaman Minik Atılım Ligden çekildi
2020 yılından beri Karaman'da kadınlar hentbol liginde mücadele veren önce Kadınlar Türkiye 2. Lig'inde elde ettiği başarıyla şampiyon olan ve 1. Lige yükselen geçtiğimiz sezon ise play-off maçlarında sergilediği performansla Süper ligin kapısından dönen Karaman Minik Atılım Spor Kulübünde son dakika bir gelişmesi yaşandı.Kulüp ligden çekildi.
2024-2025 sezonunda Türkiye Hentbol Federasyonu Deplasmanlı Kadınlar 1. Hentbol Ligi B grubunda mücadele eden ve ligin ilk 2 haftasında aldığı bir galibiyet ve bir beraberlikle grup lideri olan Karaman Minik Atılım Spor kulübü ligden çekildi.
Akşam kulüp binasında bir araya gelen yönetim kurulu oyuncularla yaptığı toplantıda kulübü ligden çektiklerini açıkladılar. Karaman Minik Atilim Spor Kulübünün ligden çekilmesi nedeniyle oyuncuları ise yönetmelik gereği serbest kaldı.
Kulüp bugüne kadar Karaman'dan hiçbir destek görmemiş ve Antalyalı bir iş adamı takıma destek vermişti. Ligde bu zamana kadar Kırbıyık Holdingin destekleriyle ayakta kalmaya çalışan Karaman Minik Atılım SK bu sezon bazı sponsorluk anlaşmaları yapmış ve takıma maddi destek sağlanmıştı.
Edindiğimiz bilgilere göre bir takım kişilerin kulübün başarısından rahatsız olduğu ve takımın başarız olmasını sağlamak için uğraştıkları bu nedenle kulübe destek veren sponsorların da desteklerini geri çektikleri öğrenildi.
Karaman Minik Atılım SK Başkanı Ayşe Minik de 30 Eylül'de yaptığı açıklama ile başkanlıktan istifa ettiğini duyurmuş ve Artvin 7 Mart maçı sonrasında zehir zemberek açıklamalarda bulunmuştu.