Karaman Minik Atılım'ın Kızları Gol Kraliçeliğinde Yarışta

TAKİP ET

Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Ligi'nde ilk yarının bitimine 2 hafta kaldı. Ligdeki temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü hafta sonu İstanbul deplasmanında ilk yarının son maçında Eyüpsultan Belediyesi Göktürk Hentbol ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta sonu sahasında Polatlı Belediyesi’ne mağlup olarak liderlik koltuğunu geçici süreyle rakibine kaptıran Minik Atılım Spor Kulübü, Eyüpsultan Belediyesi karşısında daha iyi bir oyun ortaya koyarak liderliğe yeniden yükselmek istiyor.

Ligin başından beri üstün bir başarı ve performans sergileyen Karaman Minik Atılımspor’un oyuncuları da gol kraliçeliğine göz kırpıyor. Takımın en golcü oyuncularından Saliha Hatun Çelik attığı 53 golle ligde en fazla gol atan oyuncular sıralamasında 60 golle birinci sırada bulunan Kastamonu Dinamik’ten Özgecan Uçar’ın ardından ikinci sırada yer alıyor. Yine takımın golcülerinden Berivan Kuş ise 46 golle üçüncü sırada bulunuyor.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübünün Saliha Hatun Çelik ve Berivan Kuş’tan sonra diğer golcü oyuncuları ise şöyle; Çağla Güleç 32, Bedriye Buse Erdoğan 29, Özge Demir 25, Damla Güleç 21, Figen Döne 17 ve Lena Mot 4 gol.