Karaman İYİ Parti Teşkilatlarını Ziyaret Ettiler

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkan. Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı M. Buğra Kavuncu, İYİ Parti Genel Merkez Parti İçi Eğitim Başkanı Ayşe Sucu ve İYİ Parti Bursa Milletvekili Yüksel Selçuk Türkoğlu Karaman İYİ Parti Taşkilatları'nı Ziyaret Ettiler.

İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Demirayak, Ermenek İlçe Başkanı Yüksel Başçı, Başyayla İlçe Başkanı Kerim Pınarlı, Sarıveliler İlçe Başkanı Kadir Uğurelli, İl ve İlçe teşkilatlarının hazır bulunduğu toplantıda; Seçim sonuçları değerlendirilirken aynı zamanda Karaman'ında sorunlarının değerlendirildiği buluşma akşam saatlerinde gerçekleşti.
Kavuncu: Teşkilatlarımızın elinden gelen gayreti gösterdiğini belirtirken bundan sonraki süreçte de gerekli çalışmaları yaparak, parti içi muhasebeleri yaparak, tüm teşkilatlarımızla beraber İYİ Parti'liler olarak var gücümüzle sahada mücadelemizi vereceğiz dedi. Karaman'ın stratejik bir konumda olduğunu söyleyen Kavuncu; sanayi ve kültür şehri olan Karaman'ın hak ettiği yatırımlara bir an evvel kavuşması gerektiğini söyledi.
Parti içi Eğitim Başkanı Sucu; Milli ve manevi değerlerin siyasetin nefes borusuna yerleşmesinin milli ve manevi değerlerimize zarar verdiğini aslolanın ahlak ''etik değerler'' olduğunu söyledi.
Bursa Milletvekili Türkoğlu; Tarım ve gıda sektöründe Karaman'ın iyi bir yerde olduğunu, bu durumun ülkemize verdiği katkının bundan sonrada devam etmesi gerektiğini söyledi.
İl Başkanı İsmet Hatipoğlu; Hiçbir şey olmamış gibi davranamayacaklarını, son seçimlerin muhasebesini aile içinde yaptıklarını ve bundan sonraki süreçte İYİ Parti adına en az hatayla yollarına devam edeceklerini söyledi.
 








karaman iyi parti