Karaman FK Yeni Sezonda 43 Milyona Karaman'ı tanıtacak

TAKİP ET

2024-2025 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grupları Kura Çekimi, 13 Haziran Perşembe günü Riva'da bulunan Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Kura çekimine henüz bir başkanı ve yönetimi olmayan Karaman Futbol Kulübü’nden temsilci katılmazken, temsilcimiz yeni sezonda da geçen yıl olduğu gibi yine Kırmızı Grupta mücadele edecek.

Karaman Futbol Kulübü’nün grubunda geçen sezondan 68 Aksaray Belediyespor, Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Belediye Derincespor, Somaspor ve Menemen Futbol Kulüpleri de yer alırken bu takımların dışında grupta temsilcimizin yeni rakipleri ise Vanspor Futbol Kulübü, Ankara Demirspor, Beyoğlu Yeni Çarşıspor, Bucaspor, Çimentaş Elazığspor, Diyarbekir Spor A.Ş., Erbaaspor, Giresunspor, Karacabey Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Serik Belediyespor ve Mersin İdmanyurdu Spor oldu.

2024-2025 futbol sezonunda Karaman Futbol Kulübü 17 farklı takımla karşılaşacak. 15 farklı şehirde mücadele edecek ve 43 milyon vatandaşımıza doğrudan Karaman’ı tanıtacak.

TFF 2. Lig’de yeni sezon 1 Eylül Pazar günü oynanacak olan maçlarla başlayacak. 22 Aralık Pazar günü ilk devre sona erecek. 19 Ocak Pazar günü başlayacak olan ikinci devre 3 Mayıs Cumartesi günü oynanacak olan maçların ardından sona erecek.


Karaman Futbol Kulübü yeni sezon 2. lig Kırmızı Grup rakip