Karaman FK Teknik Direktörü Erdil, eski takımlarına rakip oldu

TAKİP ET

Geçtiğimiz sezonun ortasında Karaman Futbol Kulübü Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Cihan Erdil, 2024-2025 sezonunda temsilcimizle Kırmızı Grupta mücadele edecek olan geçmiş yıllarda çalıştırdığı Bucaspor 1928 ve Nazilli Belediyespor'a rakip oldu.

TFF 2. Liginin 6. Haftasından sonra Karaman Futbol Kulübü’nün başına gelen ve 3 puanla 18. Sırada yer alan takımı 30 haftanın sonunda 11 galibiyet, 6 beraberlik, 13 mağlubiyetle 18. Sıradan 11. Sıraya çıkararak 42 puan toplayıp takımın ligde kalmasını sağlayan tecrübeli teknik adam Cihan Erdil’in kulüple sözleşmesi 30 Haziran 2025’e kadar devam ediyor.

Henüz yönetim belisrsizliği olan Karaman Futbol Kulübünün yeni sezonda da başında olması beklenen Cihan Erdil’in geçtiğimiz yıllarda çalıştırdığı Bucaspor 1928 ve Nazilli Belediyespor’un karşısında da takımın başında olması bekleniyor.

Bu arada 24 Haziran Pazartesi itibariyle başlayan transfer döneminde Karaman Futbol Kulübü’ndeki yönetim belirsizliği nedeniyle takıma yeni oyuncuların alınıp alınmayacağı konusunda ise belirsizlik devam ediyor.

Karaman Futbol Kulübü Cihan Erdil Bucaspor Nazilli Belediyespor