Karaman FK'nın En Çok Gol Atan Oyuncusu İbrahim Can Köse Oldu

TAKİP ET

TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı grupta geçen hafta tamamlanan sezonun ardından ligde en çok gol atan oyuncularda belli oldu. Karaman FK'nın en golcü oyuncusu İbrahim Can Köse oldu.

Kırmızı grupta Menemen Futbol Kulübünden Kemal Rüzgar attığı 22 golle grubun gol kralı olurken, onu 19 golle Amed Sportif Faaliyetler’den Berk İsmail Ünsal ve 15 golle küme düşen Denizlispor’un oyuncusu Bekir Turaç Böke ile yine aynı gol sayısına sahip GMG Kastamonuspor’dan Okan Eken takip etti.

Karaman Futbol Kulübü’nün bu sezon attığı 40 golden 11’ini ise forvet oyuncusu İbrahim Can Köse kaydetti.

10 numara İbrahim Can Köse Karaman FK formasıyla ilk golünü penaltıdan Sarıyer’e attı. Köse, Uşakspor’a, frikikten 2 gol kaydederken, GMG Kastamonuspor, Alagöz Holding Iğdır FK, Menemen FK, İskenderunspor ve Uşakspor maçlarında ise birer penaltı atışını gole çevirdi.  Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Belediyespor ve Fethiyespor maçlarında da yine frikikten attığı gollerle takımının en çok gol atan oyuncusu oldu.

Karaman Futbol Kulübü’nün diğer gollerini ise 4 golle Artun Akçakın, Oktay Balcı, 3 golle Ahmet Furkan Özcan, Alper Tursun, 2 golle Erdem Dikbasan, Özcan Aydın, Ömer Faruk Gümüş, birer golle Anıl Gözütok, Ahmet Karademir, Mete Yıldız, Polat Abay ve Yılmaz Daler kaydetti. Sezon başında Karaman Futbol Kulübü forması giyen ve sezon ortasında İnegölspor’a transfer olan Nadir Çiftçi ise 4 gol atan bir diğer oyuncu oldu.

 




Karaman Futbol Kulübü İbrahim Can Köse Kemal Rüzgar Berk İsmail Ünsal Bekir Turaç Böke gol kralı