Karaman FK'dan Selçuk Hakalmaz açıklaması

TAKİP ET

Karaman FK'da geçtiğimiz aylarda Teknik Direktör Abdullah Ercan tarafından kadro dışı bırakılan Selçuk Hakalmaz bugün itibariyle kulüple ilişkisi kesilmişti. Kulüp akşam saatlerinde yaptığı açıklamada Hakalmaz'ın takım içinde disiplinsiz davranışları ve yetersiz performansından dolayı kadro dışı bırakıldığı ifade edildi.

Karaman Futbol Kulübü yönetimi Hakalmaz’la ilgili bir açıklama yaparak, “Bugün itibariyle takımdan ayrılan profesyonel futbolcu Selçuk Hakalmaz, takım içi disiplinsiz davranışları ve performans yetersizliği nedeniyle 20.09.2023 tarihinde Teknik Ekibimizin bilgisi ve isteği, Yönetim Kurulumuzun kararıyla kadro dışı kalmıştır. Gelinen bu aşamada kendisinin forma savaşı için çaba göstermesini beklerken disiplinsiz davranışlarına kadro dışı kaldıktan sonra da devam etmiştir.

Kendisine şampiyonluk primi de dahil olmak üzere 2022/2023 sezounundan bir borcumuz kalmayıp, 2023/2024 sezonunda kendi isteğiyle ayırılmak istemesine rağmen getir-götür ödemesi olan 150.000 ₺'yi getirmeyip sözleşmesi gereği takımda kalmaya devam etmiştir. 

2023/2024 Sezonu için anlaşmış olduğu peşinat bedelinde hiç bir bekleme ve yardımcı olma tarafına gitmeyip, kadro dışı kalması ve disiplinsiz hareketlerinin de etkisiyle dava yoluna gitmiştir. Verilen süre zarfında kulübümüzle sözleşmesi fesih olmuş, sözleşmesi gereği alacağı ücret TFF UÇK kurulunun vereceği karar ile hesabına yatırılacaktır. Kamuoyuna Duyurulur” dendi.