Karaman'da bugün 5 hemşehrimiz hayatını kaybetti

TAKİP ET

Karaman'da bugün (20.05.2024) 5 hemşehrimiz vefat etti. 

Aslen DAĞKONAK KÖYÜNDEN olup GEVHER HATUN MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan ÜMMÜHANİ ÇELİK (82) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Mayıs Pazartesi GÜNÜ ÖĞLE namazına müteakip MUSALLADAN kaldırılacaktır.
Aslen BOSTANÖZÜ KÖYÜNDEN olup KARAMANOĞLU MEHMET BEY MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan NEBİ TAŞER (80) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Mayıs Pazartesi GÜNÜ ÖĞLE namazına müteakip MUSALLADAN kaldırılacaktır.
Aslen KARAMANLI olup KONYADA ikamet etmekte olan FATMA YÜKSEK (79) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Mayıs Pazartesi GÜNÜ ÖĞLE namazına müteakip MUSALLADAN kaldırılacaktır.
Aslen ERZİNCANLI olup KARAMANOĞLU MEHMET BEY MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan ATİLA UFUK (74) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Mayıs Pazartesi GÜNÜ ÖĞLE namazına müteakip MUSALLADAN kaldırılacaktır.
Aslen KIZILLARAĞİNİ KÖYÜNDEN olup ŞEYH EDEBALİ MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan AHMET UĞUR (84) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Mayıs Pazartesi GÜNÜ ÖĞLE namazına müteakip MUSALLADAN kaldırılacaktır.
Karaman'da Uyanış Gazetesi Olarak Merhumelere ve Merhumlara Allah'tan Rahmet Yakınlarına Baş Sağlığı ve Sabırlar Dileriz.

Karaman vefat edenler