Iğdır FK, Kastamonuspor'un rakibi oldu

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol Ligi Play-Off maçları 2. Turu tamamlandı. İki maç usulü oynanan 2. Turda kırmızı grupta Alagöz Holding ile Anagold 24Erzincanspor, Beyaz grupta ise Yeni Mersin İdmanyurdu ile 1461 Trabzon takımları karşı karşıya geldi.

Kırmızı grupta Play-Off 2. Tur ilk maçında Anagold 24 Erzincanspor’u sahasında 3-0 mağlup eden Alagöz Holding Iğdır FK, ikinci rövanş karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde rakibini bu kez 3-1 mağlup ederek toplamda 6-1’lik skorla yarı finalde GMG Kastamonuspor’un rakibi oldu.

Beyaz grupta ise 1461 Trabzon, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada sahasında Yeni Mersin İdman Yurdu’nu 2-1 mağlup ederek yarı finalde Vanspor’un rakibi oldu.

TFF 2. Ligde tamamlanan Play-Off 2. Tur müsabakaları sonucunda 3. Tur maçlarının programı da belli oldu. Play-Off 3. Tur ilk maçları 22 Mayıs Çarşamba günü, rövanş maçları ise 27 Mayıs Pazartesi günü oynanacak.

3. tur ilk maçında kırmızı grupta Alagöz Holding Iğdır FK sahasında GMG Kastamonuspor’u 22 Mayıs Çarşamba günü konuk edecek. Maçın başlama saati ise 15.30 olarak belirlendi. İkinci maç ise 27 Mayıs Pazartesi günü Kastamonu’da yine aynı saatte oynanacak. Bu karşılaşmanın sonucu hangi takımın 1. Lige çıkacağını da belirleyecek.


Iğdır FK Erzincanspor GMG Kastamonuspor Play Off 2. Lig 1. Lig