Hayat Boyu Öğrenme Haftası Karaman'da dolu dolu geçti

TAKİP ET

Ülkemizde ger yıl Haziran ayının ilk haftası kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası bu yıl da 3-7 Haziran tarihleri arasında kutlandı.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Karaman’da 3 Haziran Pazartesi günü İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Zuhal Tuna’nın resim, Emel Yayla’nın kâğıt rölyef sergisi açılışı ile başladı.

4-5 Haziran günlerindeyse Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezinde açılan resim ve el sanatları sergisi ile devam etti.

Aynı zamanda 4 Haziran Salı günü "İnternetçi" isimli ortaoyunu, Çarşamba günü "Yunus Bir Söz Söylemiş, Hiç Bir Söze Benzemez" isimli tiyatro, Lütfi Elvan Kongre Merkezi'nde sahneledi.

5 Haziran Çarşamba günü müzik kursları öğretmenleri tarafından "Ustalar Konseri "düzenlendi.

6 Haziran Perşembe günü Millet Bahçesinde Ahmet Tekin, Emine Tekin, Hacı Yıldırım hocalar öğrencileri ile birlikte halk konseri verdi.

Aynı zamanda Aktekke Camiinde Elifva kurslarında eğitim gören öğrenciler ve usta öğreticiler tarafından şehitlerimizin ruhu için hatim ve hatim duası yapıldı.

6 Haziran Cuma Gazi Kültür Merkezinde Zühal Tuna ve Emel Yayla’nın resim ve kâğıt rölyef sergisi açıldı.  Aynı gün saat 16.00'da Aktekke Meydanında spor kurslarımıza katılan öğrenciler, usta öğreticiler rehberliğinde halk oyunu ve çeşitli spor gösterileri gerçekleştirildi.

7 Haziran Cumartesi günü Karaman Park AVM Alışveriş Merkezi'nde Neşe Pekcan’ın Kat'ı Sanatı sergi açılışı gerçekleştirildi. Son olarak Gazi Kültür Merkezinde Hatice Korkmaz’ın seramik sergisi açılışı gerçekleştirildi