Eski Karaman FK'lı 3 oyuncu yeniden aynı takımda buluştu

TAKİP ET

2022-2023 futbol sezonunda Karaman Futbol Kulübünde top koşturan ve temsilcimizin 2. Lige yükselmesinde büyük emeği olan kadroda yer alan, sezon sonunda ise 3. Lig ekiplerinden Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor'a transfer olduktan sonra takımının grubunu lider olarak tamamlayıp şampiyonluğa ulaşan ve 2. Lige yükselmesinde yine önemli bir görev üstlenen tecrübeli hücum oyuncusu Umut Dilek, Karaköprü Belediyespor'dan ayrıldı.

Hem Karaman FK hem de Karaköprü Belediyespor’un 2. Lige yükselmesinde pay sahibi olan Umut Dilek’in 3. Lig ekiplerinden Mardin 1969 ile anlaştığı ve önümüzdeki sezon yine 3. Ligde mücadele edecek bir takımın kadrosunda yer alacağı öğrenildi.

Daha önce A. Kemerspor, Diyarbekirspor, Cizrespor, Karaköprü Bld. Karaman FK ve son olarak Karaköprü Belediyespor Formaları giyen Umut Dilek 2015/16 ve 2016/17 sezonlarında gol krallığı yaşadı. Dilek 2023-2024 sezonunda ise Karaköprü belediyespor'da 3. Ligde çıktığı 25 maçta 15 gol atarak takımını şampiyon yaptı.

Mardinspor ayrıca Karaman FK’nın şampiyon kadrosunda yer alan Abdülsamet Kırım ve İlyas Ural ile de anlaşarak renklerine bağladı.

Mardin 1969 spor, tecrübeli  sol bek oyuncusu Abdulsamet Kırım ile 2024-2025 sezonu için anlaşmaya vardı. Tecrübeli futbolcu son 3 sezonunda Batman Petrol ve Karaman FK ile birer şampiyonluk, Edirnespor’da ise play off gördü.

Mardin 1969’un son transferlerinden İlyas Ural, son 3 sezonda Batman Petrolspor ve Karaman FK ile şampiyonluk yaşadı. Kariyerinde 3 dönem Kızılcabölük, Nevşehir Bld, Batman Petrolspor, Karaman FK ve Çankaya FK ile toplamda 201 resmi  müsabakaya çıktı.




Mardinspor Karaman FK Umut Dilek Abdülsamet Kırım İlyas Ural transfer Karaköprü Belediyespor