Başkan Han: "Devre Arası Nokta Atışlarıyla Bu Takım Hala Play Off Adayı"

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han, 1 Aralık Cuma akşamı Transfer merkezi Youtube kanalında Hüseyin Karabacak'ın canlı yayın konuğu oldu.

Yayında Karabacak "Şehirden destek alıyor musunuz?" sorusu üzerine Başkan Han, "Küçük esnafımız gücünde destek veriyor. Çok güçlü bir organize sanayi bölgemiz olmasına rağmen destek sıfır.  Belediye sıfır. Futbolu sevmeye bilirler ancak bence şehir için katkı yapmak mecburiyetindeler. Onu bize yansıtamıyorlar ya biz tersiz ya da bu şehir çok kaliteyi hak ediyor onlar görmek istemiyorlar." dedi.
SEÇİM ÖNCESİ ÇOK GÜZEL RESİM ÇEKTİRİP GİDERLER
Destek olmamasını neye bağlıyorsunuz sorusuna ise Han, "Siyasette sıfır. Bürokrasiyi seviyorlar. Elinden geleni yapıyorlar ancak bürokrat nereye kadar bir katkıda bulunur bilemeyiz. Ama siyaset sıfır. Seçim öncesi çok güzel resim çektirip giderler." ifadelerini kullandı.
BU PROJEYİ YAPABİLEYDİK PLAY OFF TAKIMI OLURDUK
Karabacak'ın "2.lige başlarken hedefiniz neydi?" sorusuna cevaben Han, "Yeni stadyumumuzla birlikte yeni bir sezona başladık Bir projemiz vardı. Stadyumda 25 tane locamız vardı. 25 locanın 5 tanesini sattık. Projemizi uygulayabilseydik 2 bin tane kombine satacaktık. Sadece 350 tane sattık. Bu projeyi yapabileydik play off takımı olurduk. Destek sıfır. Sadece yönetim kurulunun çabası var. Şimdiye kadar kötü gitmedik. Takımımızın iyi olduğuna ben inanıyorum. Devre arası nokta atışlarıyla bu takım hala play off adayı. Futbol başarı işidir ligde kalmak için ben takım kurmam." diye konuştu.
Transfer yapılacak mı sorusu üzerine Başkan Han, "Hocamla oturup onun raporuna bakacağız. Benimde kafamda tasarladığım şeyler var. Hocamla oturup konuşup onları değerlendireceğiz." dedi. 

karaman karaman fk