Ankara'da Karaman FK zirvesi

TAKİP ET

TFF 2. Ligdeki temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han'ın istifasının ardından 6 ve 20 Mayıs'ta yapılan genel kurulda kulüp yönetimine talipli çıkmaması nedeniyle kulübe kayyum atanması gündeme gelmişti. Bu konuyla ilgili yasal süreç işlerken, Karaman FK'da yaşanan bu belirsizliğe Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim el attı.

Vali Sarıibrahim’in girişimleriyle Karaman Futbol Kulübü’nün içinde bulunduğu durumdan kurtarılması ve daha sağlıklı bir yapıya kavuşturulması için Ankara’da mini bir Karaman zirvesi yapılması kararlaştırıldı.

Toplantının Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı hemşehrimiz Metin Kıratlı ev sahipliğinde yapılacağı ve Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı İlhan Hatipoğlu, Vali H.Engin Sarıibrahim, Karaman Milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser, Osman Sağlam, İsmail Atakan Ünver, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Kulüp Başkanı Süleyman Han, Karaman FK onursal eski başkanı Mehmet Ali Han, sanayiciler, STK Başkanları ile Ankara’daki önemli görevlerde bulunan bürokratların davet edileceği öğrenildi.

Karaman FK için hayati önem taşıyan bu toplantının bu hafta içinde gerçekleşmesi bekleniyor.