Amedspor, Evinde Iğdırspor'a Boyun Eğdi

TAKİP ET

TFF 2. Lig Kırmızı Grup Lideri Amedspor, kendi evinde ağırladığı Iğdır FK'ye 2-0 yenilerek şampiyonluk yolunda önemli bir yara aldı.

Sahasında şampiyonluk için Iğdırspor'u konuk eden Amedspor'da alınan 2-0'lık mağlubiyet sonrası şampiyonluk önümüzdeki haftaya kaldı.

Amedspor, maçın 11.dakikasında kaleci Aykut Özer'in hatası sonucu kalesinde golü görürken ilk devre bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda da 68.dakikada kalesinde gördüğü golle beraber maçın skoru da tamamlanmış oldu ve 2-0 bitti. Ligin devre arasında Amedspor'u çalıştırmaya başlayan Mesut Bakkal, ilk mağlubiyetini de böylece almış oldu.

Ligin ilk yarısında Amed Sportif Faaliyetleri çalıştıran ve geçtiğimiz haftalarda Iğdır FK’nın başına gelen Teknik Direktör Serdar Bozkurt ise eski takımı Amed Spor karşısında önemli bir galibiyet aldı.

Lider Amedspor’un puan kaybetmesinin ardından ikinci sıradaki GMG Kastamonuspor, temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü’nü 3-0 mağlup ederek aradaki puan farkını 3’e indirdi.

Kırmızı grupta düşme hattında olan Etimesgut Belediyespor ise 24 Erzincanspor’u 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı.

Fethiyespor’u 2-0 mağlup eden Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy bld. Gençlik ve Spor ise ligde kalmak adına kritik 3 puan kazandı.

Ligden düşen Uşakspor’u sahasında 4-0 mağlup eden Menemen FK ise Play-Off oymanayı garantiledi. Isparta 32 Spor ise sahasında İnegöspor’la 1-1, Motolux 68 Aksarat Belediyespor’da yine sahasında Sarıyer ile 0-0 berabere kaldı.

Belediye Derincespor ise Somaspor’u 1-0 mağlup ederek ligde kalmak adına önemli 3 puan kazandı.