Akçaşehir Belediye Başkanı Yeşildaş: Belediyeyi 43 Milyonluk borçla devraldık

TAKİP ET

Karaman merkeze bağlı Akçaşehir Belediye Başkanı Soner Yeşildaş, ilimizde görev yapan basın mensuplarını kasabada konuk ederek yemekli bir söyleşi programı gerçekleştirdi.

Belediyenin mevcut durumu, devir alınan borç miktarı ve yapılması düşünülen projelerle ilgili basın mensuplarına bilgiler veren Başkan Yeşildaş, Belediye yönetimini 43 milyon liralık bir borçla devraldıklarını belirterek, “Bir taraftan üzerimize kalan 43 milyonluk borçla uğraşıyor, diğer yandan hizmet ve proje üretmeye çalışıyoruz. Bunun yanında bir de huzursuzluk çıkararak iş barışını ve performansı olumsuz yönde etkilemeye çalışanlar, seçim sonuçlarını henüz hazmedemeyenler var. Buradan onlara seslenmek istiyorum. Ellerini belediyemizin üzerinden çeksinler. İşçi ve emekçi arkadaşlarımızı kötü niyetlerine alet etmesinler. Etmesinler ki biz de işimize bakalım. Akçaşehir'imize hak ettiği hizmetleri getirelim. Fitneye, fesada, hizipçilik ve belediyede siyaset gütmeye asla prim vermeyeceğiz." dedi.

Davete icabet eden ve gelemeyen tüm basın camiasına teşekkür eden Akçaşehir Belediye Başkanı Soner Yeşildaş, farklı ve güzel vesilelerle sık sık bir araya gelmekten mutluluk duyacağını da sözlerine ekledi.

Program karşılıklı soru cevaplarla son buldu.