5 bin 528 Kişi Sorgulandı. 10 Kişi Tutuklandı

TAKİP ET

Karaman'da il Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamalarda 5 bin 528 şahsın sorgusu yapıldı. Yapılan sorgulamada çeşitli suçlardan aranan 23 şahıs yakalanırken bunlardan 10'u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karaman’da 11-17 Mayıs tarihleri arasında asayiş, narkotik ve trafik olayları başta olmak üzere vatandaşın huzurunu bozacak her türlü suçun engellenmesi, suça karışan şahısların yakalanması amacıyla yapılan çalışmalarda 48 araç sürücüsüne ehliyetsiz ve yetersiz ehliyetle araç kullanmaktan, 11 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan, 12 araç sürücüsüne kamunun huzur ve düzenini bozacak şekilde araç kullanmaktan işlem yapıldı. 78 araç ise trafikten men edildi. 13 sürücü belgesine de el konuldu.

Yapılan denetimler sırasında 1 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet ruhsatsız tüfek, 4 adet kesici-delici alet, 17 gram uyuşturucu madde, 39 adet uyuşturucu hap, 88 bin 460 adet bandrolsüz boş makaron, 16 kg. kaçak tütün ve bir sigara dolumunda kullanılan hava kompresörü ile 1 adet sigara basma makinası ele geçirildi.

Karaman narkotik trafik uyuşturucu asayiş huzur ve güven